warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Woning ontruiming is een naar klusje bij een sterfgeval. De woning ontruiming is een grote klus en veel gedoe, en veel mensen huren hiervoor dan ook een bedrijf in. Na het overlijden van mijn oma hebben mijn familie en ik ervoor gekozen om Seniorenhulp Nederland hiervoor in te huren. Zij hebben alle zorgen voor ons uit handen genomen, en gezorgd dat oma’s huurwoning opgeleverd kon worden zonder gedoe, en de meubels en spullen allemaal goed terecht kwamen.

seniorenhulp 4

Mogelijkheden

Seniorenhulp Nederland biedt een breed pakket aan met specialiteiten en diensten die ze kunnen verlenen. Een aantal van deze diensten staat hieronder:

  • Selecteren en transporteren van achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen;
  • Het verwijderen van niet-bruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken;
  • Het verwijderen van vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten.

Dit zijn slechts een paar van de diensten en mogelijkheden die Seniorenhulp aanbiedt. Ze hebben naast het ontruimen van woningen ook nog een aantal andere diensten die ze kunnen verrichten voor jou, nabestaanden, of ouderen die je kent. Ze nemen de zorgen uit handen, en werken op een professionele manier. Ik ben ontzettend te spreken over Seniorenhulp Nederland, en raadt iedereen het bedrijf aan. Klantvriendelijk en meelevend personeel dat hun werk goed doet. Een echte aanrader!

seniorenhulp 3

TAGS: ontruimen, senioren, Wonen

loading
×