warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Bij Thuisin vindt u gegarandeerd iets dat past in uw huis! Wanneer u op zoek bent naar nieuwe dingen om uw huis wat op te vrolijken, te veranderen of net even wat voller te krijgen bent u bij Thuisin aan het juiste adres. Thuisin is een woonwinkel met een breed assortiment artikelen. Daarnaast gaat Thuisin mee met de laatste woontrends. Er is altijd wel iets in uw huis wat net even iets leuker kan!  

download (3)

De website van Thuisin

Op de website kunt u natuurlijk veel inspiratie op doen, ook kunt u uiteraard de producten bekijken, de maten, materialen, kleuren en prijzen staan er allemaal bij vermeld. Daarnaast hebben wij nog iets bijzonders op onze website. Wij houden namelijk een blog bij. Via dit blog kunt u de nieuwste en leukste woontrends lezen en bekijken. Ook staan er leuke voorbeelden op van combinaties waar de meeste mensen niet zo snel op zouden komen. Als laatste staan er ook nog een groot aantal DIY (Do it yourself) projecten op. Door deze projecten zult u misschien nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie op doen. Ook wanneer u op dit moment tevreden bent met uw huis is het leuk om er eens naar te kijken en wellicht iets te onthouden voor in de toekomst.

download (4)

Onze visie klinkt als volgt. U kent wel een huis hebben waarin u thuis komt en waarin u slaapt maar pas wanneer alles naar uw wens is wordt uw huis een thuis.

TAGS: Interieur, Klussen, Meubilair, Verbouwen, Woning

loading
×