warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Techtwo InternetdienstenBent u opzoek naar een goed programma voor het maken van een webshop? Dan moet u echt eens een kijkje nemen op de website van Techtwo Internetdiensten. Op deze website vindt u namelijk het Magento systeem. Met dit systeem is het mogelijk om een mooie webshop te maken. Het is zelfs gratis en het neemt veel voordelen met zich mee. Via dit programma is het namelijk mogelijk om veel plug ins toe te voegen. Een ander voordeel is dat de informatie in mijn webshop wordt gesynchroniseerd met administratie, voorraadbeheer en kassasysteem. Dit werkt ideaal en dit kan allemaal helemaal gratis!

Ik was zelf erg lang opzoek naar een manier om de juiste webshop te maken. Ik dacht er namelijk al erg lang over na om naast mijn gewone werk een webshop op te richten. Door middel van het internet heb ik erg veel geleerd en daardoor ben ik dus uitgekomen bij Techtwo internetdiensten. Ik ben via verschillende blogs van mensen die al een webshop hebben op deze site uitgekomen.

TechtwoMijn webshop loopt erg goed!internetdiensten

Ik nam contact op met dit bedrijf en via hun programma heb ik een fantastische webshop opgericht. Er wordt erg veel op mijn site gekocht en ik haal er al aardig wat geld uit. Het werkt namelijk gewoon erg fijn. Het toevoegen van nieuwe producten gaat bijvoorbeeld erg makkelijk en buiten dat ziet de site er erg netjes uit. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn keuze voor dit programma en ik hoop op nog veel meer succes.

TAGS: nieuw, tip, webshop

loading
×