warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

logo-bouw-handelUiteraard is het online shoppen geen nieuwtje meer, steeds meer mensen beginnen het in te zien dat je op het internet erg veel bestellen kan. Bij Bouw Handel krijg je het zelfs voor mekaar om daar jouw lichtkoepel, deurluifel of dakraam te bestellen. Daar wil ik het deze keer over hebben aangezien wij dit hebben ervaren in een positief zin uiteraard! Wij wilde namelijk in onze garage een lichtkoepel laten plaatsen om zo meer licht te creëren. Echter zaten wij niet te wachten op al te hoge kosten waardoor we eerst op het internet zijn gaan zoeken. Bij mijn zoektocht ben ik bij hun terecht gekomen en merkte dat het wel degelijk voordelig kan. Uiteraard begint dan pas mijn zoektocht, welke was geschikt voor de garage!

Hun gecontacteerd.

Ik kan hier wel dagenlang over blijven twijfelen, waarschijnlijk kom ik er toch niet uit. Een vriend van mij heeft het advies gegeven dat ik gewoon contact op moet nemen met hun en dit aan hen te stellen. Natuurlijk zit Bouw Handel er niet op te wachten dat ik hun hierover bel, toch heb ik het wel gedaan! Ik heb hun gebeld en uitgelegd dat ik geen keuze maken kan waardoor hun mij hopelijk advies konden geven. Aankomende week komen ze bij ons kijken om zo goed mogelijk advies te kunnen geven, ideaal toch?

TAGS: Bouw-Handel, Dakraam, Lichtkoepel, Renoveren

loading
×