warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

De oude bedrijfskleding van mijn personeel moest weer eens vervangen worden. Alle witte hemden waren smoezelig geworden en dat paste niet meer binnen het plaatje van representatieve bedrijfskleding. Het leek mij daarom een goed idee om helemaal nieuwe bedrijfskleding te bestellen, zodat wij er allemaal weer een tijdje tegen aan konden.

Makkelijk besteldsuit up now logo

Alle bedrijfskleding tot nu toe hadden ik besteld bij Suit Up Now. Het bedrijf Suit Up Now verkoopt heel veel representatieve bedrijfskleding. Toen ik een kijkje nam op de website zag ik dat ze heel veel nieuwe bedrijfskleding hadden.

In een ander restaurant had ik het personeel zien lopen in een mooi overhemd met daarvoor een mooi bruin leren schort. Het leek mij wel een leuk idee om dit ook voor mijn personeel te bestellen, omdat het er netjes maar gezellig uitziet. Samen met een aantal mensen van het personeel heb ik overlegd of het hun een goed en handig idee leek, omdat ze in het schort verschillende dingen kwijt moesten zoals een notitieblokje voor de bestellingen.suit up now logo

Het personeel was enthousiast over mijn idee en daarom heb ik alle maten eerst verzameld. Toen ik de bestelling had geplaatst was ik heel erg tevreden met het totaalbedrag. Het totaalbedrag was precies het bedrag dat ik in mijn hoofd had.

Toen alles binnenkwam was ik heel erg blij met de goede kwaliteit van de kleding. Het personeel ziet er netjes uit en kan er voorlopig weer tegenaan. De bestelling van representatieve bedrijfskleding is mij wederom goed bevallen en daarom zal ik ook in de toekomst bij Suit Up Now gaan bestellen.

TAGS: bedrijf, bedrijfskleding, gekleed, Kleding, netjes, werk

loading
×