warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Ik run al een tijd bij een klein bedrijf die bestaat uit meerdere diensten. De ene dienst is van 06.00 uur tot 14.00 uur en dan is er een dienst van 14.00 uur tot 23.00 uur en de laatste, en vaak de vervelendste dienst is van 23.00 uur tot 06.00. Ja mijn bedrijf is 24 uur per dag in bedrijf. Omdat mijn bedrijf tamelijk buitenaf ligt is het voor veel mensen moeilijk om op het werk te komen. Veel mensen hebben een eigen auto, maar een hele grote groep is afhankelijk van het openbaar vervoer, en ja, die rijden niet met de nachtdienst. Daarom is bij mij het idee gekomen om een bedrijfsbus leasen, zo kan iedereen ongeacht welke dienst je moet werken hier gebruik van maken. Op internet ben ik gaan zoeken naar een goede bus, en al snel kwam ik op de site van Financial Lease terecht. Hier heb je heel veel keuze uit tweedehandse bussen. Omdat ik de bus ga leasen weet ik precies wat ik elke maand moet gaan betalen, zo kom ik niet voor verrassingen te staan. Al snel had ik een keuze gemaakt, ik ga een mooie bedrijfsbus leasen welke netjes, gratis, bij mijn bedrijf wordt afgeleverd.

 

1

Goed geregeld

Niet alleen mijn personeel, maar ook ik zelf zijn helemaal tevreden met de aanschaf van de bedrijfsbus. Nu kan iedereen op tijd aan zijn of haar nachtdienst beginnen. Niet alleen is deze bus handig voor het vervoeren van mijn personeel, ook voor het ophalen van grote pakketten is deze bus een ideale oplossing.  iphone4-2screens-120px

TAGS: bedrijfsbus, internet, leasen

loading
×