warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Horecakleding dient er niet alleen netjes uit te zien, ook veiligheid met deze kleding is enorm van belang. Veiligheid met het dragen van de juiste kleding kan voorkomen dat er ongelukjes gebeuren op het werk. Denk hierbij aan het feit dat je met werkkleding niks los hebt hangen, je kan namelijk ergens achter blijven haken waar je niet op zit te wachten. Het woordje horeca staat bekend als hotel, restaurant en café. In deze drie dien je ervoor te zorgen als ondernemer zijnde dat je ook nette kleding hebt. Representatief naar je gasten toe is wel zo prettig en ziet er gelijk een stuk professioneler uit.

logo (1)

Online winkelen

Bij Suit up Now kan je gerust terecht wanneer je uitstekende horecakleding wilt hebben. Hier is het namelijk mogelijk om kleding te laten maken welke volledig voldoen aan de wensen van jezelf. Kleding wat je met hun bespreekt wordt ook zo gemaakt hoe dat je het zelf wilt hebben. Uiteraard dien je wel eerst een afspraak te maken om bij hun langs te komen, zo ben je verzekerd dat er voldoende aandacht gevestigd wordt op wat jij wilt hebben.

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189

Voor de receptioniste is het, denk ik, het belangrijkste van allemaal dat hen goede kleding dragen. Hun zijn als het ware het visitekaartje van het bedrijf! Doordat hun de gasten als eerste ontvangen krijgen de gasten hun eerste indruk, met de juiste kleding is dat zeer zeker een positieve indruk! Als je net zoals ik zeer te spreken bent over zakelijke kleding voor in de horeca, bekijk dan eens de website van Suit up Now!

TAGS: Horecakleding, Suit up Now

loading
×