warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Volgende week heb ik een gesprek bij het Dryve full service internet bureau. Ik kwam bij dit bedrijf door op het internet te zoeken. Ik hoorde van een goede vriend en tevens ondernemer dat ik wat moest doen aan mijn website. Ik gaf hem meteen gelijk, ik heb al drie jaar een goed lopende webshop, maar de afname stagneert een beetje. Dit komt omdat ik totaal niks doe met advertenties, en dat is vandaag de dag broodnodig. Mijn vriend had dus een goed punt. En zodoende ben ik bij Dryve full service internet bureau belandt. Ik heb de website goed doorgelezen en dat gaf mij hoop. Ze hebben zoveel kennis op het gebied van internet marketing, ik schaamde mij zelfs een beetje dat ik het zo lang niet ben aangegaan. Het was wel even een confrontatie met mijn eigen ondernemerschap. Ik ben wel ambitieus, maar ik merk dat ik niet snel genoeg de ontwikkelingen aanga. Ik kan het allemaal gerust even laten, en zo ben je dan opeens twee jaar verder.logo-dryve-2

Dat is best erg, maar ik heb het geaccepteerd en het was een goede les, ik ben daarna dus meteen aan de slag gegaan. Ik heb gebeld met Dryve full service internet bureau om een afspraak te maken en telefonisch hebben we al het een en ander besproken. Dit was erg goed, ik merk dat ik nu ook meer begrijp over de wereld van het internet. Eigenlijk van ’t zotte, ik mag van geluk spreken dat mijn webshop altijd goed heeft gelopen. Dit komt denk ik door de vaste klantenkring die ik gelukkig heb weten te behouden.leuke artikelen

TAGS: Dryve, Dryve full service internet bureau, marketing

loading
×