warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

 SnackwagenBen je opzoek naar een lekkere snack? Dan is de snackwagen echt iets voor jou. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jij de lekkerste goudbruine friet hebt en de lekkerste snacks van hoge kwaliteit. Ik ken dit bedrijf zelf dankzij het bedrijfsuitje dat ik pas geleden meemaakte.

Ik werk in een behoorlijk groot bedrijf en mijn baas wilde ervoor zorgen dat iedereen elkaar beter zou leren kennen. Hij besloot daarom om een activiteiten dag te organiseren. Een bedrijf zou allerlei spellen organiseren die ervoor zouden zorgen dat we meer als team zouden gaan samenwerken. Er waren namelijk een hoop nieuwe mensen bijgekomen en nog niet iedereen kende elkaar goed. Op deze dag deden we veel leuke activiteiten en er werd dan ook veel gelachen, de teambuilding is zeker omhoog gegaan en het was echt een dag om nooit meer te vergeten.

snackIk was het niet vergeten!wagen

Wat ik ook niet vergat was de Snackwagen. Uit deze rijdende snackbar kwamen namelijk de lekkerste snacks en hier hebben mijn collega’s en ik flink van genoten. Pas geleden organiseerde ik zelf een familiedag en tijdens het brainstormen over de activiteiten van deze dag kwam ik op het idee om de snackwagen in te huren. Ik wist zeker dat mijn familie dit super zou vinden en inmiddels kan ik vertellen dat dit ook het geval was. Iedereen genoot van de heerlijke snacks en daarom is dit zeker aanrader voor iedereen die iets wilt organiseren en de lekkerste snacks wil eten.

TAGS: nieuw, snacks, tip

loading
×