warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Ik vind het heerlijk om te mogen programmeren en goede software te ontwikkelen voor bedrijven. Dit is iets waar ik al mijn hele leven mee bezig ben en ik hoop dat dit in de toekomst ook zo blijft. Ik kon de kans om bij Codeguild een functie te vinden dan ook niet laten schieten. Hier was ik al geruime tijd naar op zoek. Ik heb er dan ook voor gekozen om mezelf in te schrijven in de hoop een passende baan te vinden.

Codeguild
Het viel mij op dat ze uitdagende opdrachten open hadden staan waardoor ik niet langer wil blijven “hangen” waar ik momenteel ben, ik wil groeien op het gebied van software ontwikkelen! Naar mijn mening is het ook erg van belang dat jij je goed moeten voelen in het werk dat je uitvoert. Ik ben wel van mening dat je hiervoor de nodige kennis dient te hebben, wil je net zoals ik deze kans pakken!

Wacht niet langer!

Iedereen die beschikt over deze kennis is uiteraard van harte welkom bij Codeguild. Bij aankomst krijg je dan ook als eerste een uitvoerige intake waarin het voor hun duidelijk wordt of je geschikt bent of niet. Diverse vacatures zijn hier te vinden, waarvan ik zeker weet dat er één tussen zit die aan jouw wensen voldoet! Mocht je meer informatie willen lezen, dan raad ik je echt aan om bij hun op de website te kijken! Ik ben in ieder geval zeer tevreden met mijn nieuwe uitdagende functie!

Tips

 

TAGS: Breed, Codeguild, Netwerk

loading
×