warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Een tijd gelden had ik een advocaat nodig in verband met de echtscheiding van mijn partner. Ik huurde advocaat Breda in aangezien ik hier veel goeds over gehoord had. Advocaat Breda heeft ons goed door onze scheiding heen geholpen waardoor we nu goed met elkaar om kunnen gaan, wat natuurlijk erg belangrijk is voor de kinderen. Ik ben van mening dat het zonder de advocaat nooit zo goed af had kunnen lopen als dat het gedaan heeft.

van der hoeven

Trots

Ik ben ergens wel een beetje trots op mijn ex en mezelf. In het begin ging alles een beetje moeizaam, maar inmiddels is dat goed gekomen en kunnen we gewoon als goede vrienden met elkaar omgaan. We zijn inmiddels ook goede vrienden in plaats van aartsvijanden. Dit heeft ermee te maken dat we door middel van een goede advocaat die het gesprek zo hier en daar een beetje kon leiden, maar ons ook support kon leveren waar nodig. Wij zijn allebei erg blij dat het zo is afgelopen en we zijn ook gewoon vrienden nu. Met de verjaardag van ieder gezinslid gaan we uit eten met zijn alle en feestdagen vieren we zoveel mogelijk samen. Dit vinden we belangrijk en de enige reden dat dit kan is doordat wij goed gescheiden zijn. Ik ben erg dankbaar voor dat dit mogelijk is en ik denk dan ook zeker dat dit goed is voor de kinderen. Ik ben blij met hoe we gescheiden zijn en erg dankbaar voor advocaat Van Der Hoeven! Zonder haar was dit niet mogelijk geweest.

van der hoeven

TAGS: advocaat, breda, jurist

loading
×